Bemutatkozás

Szeretnéd újra nőiesnek, szépnek és egyben energikusnak érezni magad?

Vágysz rá, de nehezen tudod elképzelni, hogy neked is sikerülni fog?

Miért nem sikerült még eddig megvalósítanod az ÁLOM ALAKODAT? Félelmek, önbizalomhiány, nem találtál rá a hatékony edzésre! Bármi is legyen az, csak egy dolog fog eredményt hozni a TETTEK. Halogatás helyett gyere és ismerd meg a módszeremet. Tetőtől-talpig kicseréllek.

Funkcionális-Hormontípusú Személyi edzőként várlak, hogy a Típusodnak megfelelő egyéni edzéssel és táplálkozási tippekkel érjük el a célodat.

Adj magadnak és nekem is lehetőséget, hogy a tudásom által a Te sikeredet ünnepeljük a kitűzött napon.

Számíts a legjobbra és engedd, hogy elhozzam neked!

Genetikádra és a lelkedre is figyelek. Théta tudatosságban,- a szeretet teréből- tartom az órákat, a számodra tökéletes ritmusban.

Családias, bensőséges, legmodernebb eszközökkel felszerelt teremben foglak várni, ahol teljes elvonulásban is van lehetőséged az alapokat elsajátítani. Hasizom fejlesztő LoveYourBelly és lábfej regeneráló tréning, valamint a lelkünket támogató egyéni  beszélgetés, mely az önbizalmadat és a sikeredet erősíti. Mindezt megtámogatjuk a leginnovatívabb Magyar táplálékkiegészítőkkel. HLBS.

Funkcionális személyi edzések- Egyéni igények, anyagcsere típus és genetika szerint

Szeretettel köszöntelek az életemben! Ismerj meg és mond el nekem, min szeretnél változtatni, mi a célod. Azon leszek, hogy azt a segítségem által elérd és Boldog, Fitt és Egészséges életet tudj élni.

Tanulmányaimat a nemzetközi IWI-nél kezdtem és folyamatosan bővítem a legújabb mozgásformák és táplálkozási témák elsajátításával.

2017. Bosu a rehabilitációban

2016. LoveYourBelly oktató

2015. Power plate oktató

2014. IWI Személyi edző

2013. IWI Szenior tréner

2011. R-med akadémia TRX tréner

2010. Mandala Jóga stúdió Gyerek jóga oktató

2008. Velev Tamásnál Jóga oktató

2008. Fitness Company Soft ball tréner

2007. Fitline Education Pilates oktató

2007. SZTE JGYPK aerobic sportoktató

 

Munkásságom:

Az életemnek folyamatos része a wellness és fitnesz. Szeretném ezt a minőségi életérzést veled is megéreztetni.

A tudatos és aktív mozgást 10 évesen a Szegedi Néptánc egyesületnél a Borica tánccsoportban kezdtem. Majd a tánc mellett megismerkedtem a jóga alapjaival (16 évesen), amit azóta is folyamatosan fejlesztek, használom és tanítom a csoportos illetve egyéni óráimra érkező vendégeknek.

9 évig a szegedi Fit Forld fitneszben tartottam csoportos és egyéni órákat, azóta pedig saját termemben várom a vendégeket. Folyamatosan tartottam órákat Makón és Szatymazon is, ahol mindig lelkes csapat várt és kaptam az inspirációkat.

Az extrém sportok világába is beleszerettem, mint a falmászás, síelés hegyen-vízen. Örömmel megyek túrázni,  biciklizni és új dolgokat kipróbálni. Azért osztom ezt meg veled, mert az évek során én is belefutottam különböző sérülésekbe.  Önmagam fizikai fejlesztése során és a folyamatos vendégekkel való foglalkozások adták meg számomra azt a tudást, hogy ma valóban egyénre szabottan  vagyok képes összeállítani a rád váró órákat.

Fiatalon megjártam a világot, így megtanultam angolul és olaszul. Sokat tanultam más kultúrákról és tudom, hogy a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen. Ennek köszönhetem, hogy igen hamar elsajátítottam a megfelelő kommunikációt. A  önfejlesztő tréningek pedig segítenek a folyamatos fejlődésben. Mindezek által váltam azzá aki ma vagyok. Tudom, hogy neked mennyire fontos a célod így azokat tiszteletben tartva fogom megszerettetni veled a mozgást és egy tudatosabb, örömtelibb élet felé vezetlek.

Volt időszak, amikor nekem is volt személyi edzőm és hiszem, hogy együtt könnyebb, változatosabb, motiválóbb és egy új emberré fogsz válni. Tele önbizalommal, lelkesedéssel és az egészséged is remek lesz. Az első lépéshez Te kellesz, hogy célokat tűzz ki én pedig minden tudásommal segítelek és felépítjük közösen az utat.

Készen állsz? Amennyiben a válaszod igen csörgess meg!

+ 36 70 342 8526

Rólam mondták

 ,,Gondoltam leírom a kis történetemet , hogy jutottam el idáig.
2018 januárban éreztem hogy most már tennem kell valamit a testem egészségi állapotáért. 17 év állómunka fodrászként, sokszor napi 8-10 órát .Két császármetszésen túl és egy porckorongsérv műtettel a hátam mögött ami 8 éve volt. A sok év alatt a „sport ” annyit jelentett hogy egy kis futópadon , ellipszis tréneren egy kis kardió de igazából egy idő után nagyon unalmasnak találtam.
Lett egy kis mértékű szétnyílt hasizmom, ami a gerincemre is rossz hatással lett. Minden reggel mint akin úthenger ment végig úgy fájt mindenem, hátam, derekam, vállam és még sorolhatnám. Kerestem egy LoveYourBelly oktató, és megtaláltam Anitát?Az első találkozás már nagyon pozitív volt .Az állapotfelmérésből igencsak éreztem hogy mennyire nem vagyok fitt. Már az első alkalomnál eldöntöttem, hogy heti 2 x 1 óra jár és kell nekem. Jelenleg 1 éves a kisebb lányom. Ennyi én időre szükség van.
Már az első 2-3 hét után nagyon éreztem a változást. Kezdek elmúlni a reggel fáj felkelni érzések. Egyre jobban éreztem magam. A heti 2 edzés mellé itthon LoveYourBellyztem 3 x 30 percet. Látványra is elkezdett változni a hasam, a fenekem stb. Nem is ez volt először a cél, hanem hogy mozogjak ne fájjon mindenem, de ez a plusz külső látványos változás még nagyobb lendületet adott.
Az étkezésemre is jobban odafigyelek. Próbalom Anita tanacsait betartani☺
Ezt a heti két reggelt most már annyira várom mindig.
Nem egyhangú mindig változatos. Annyi fajta eszköz van amivel dolgozunk. És a legfontosabb Anita személye. Végtelenül kedves, mosolygós nagyon inspiráló személyiség. Annyira érzi a tűréshatáromat , mindig van nehezítés a feladatokba, de nem szakadok bele, még ha nehéz is mindig segít , türelmes. Ha meg tudom csinálni olyan jó érzés pláne még dicséretet is kapok(flirt)
Szívből ajánlom Mindenkinek !Nem csak testileg de lelkileg is  sokkal fittebb, biztosabb lettem . Semmim nem fáj azóta hogy mozgok!!!
Nagyon örülök hogy megismerhettelek és ennyit kaptam/kapok minden héten Tőled?