Rólam mondták

Rólam mondták:

,,Gondoltam leírom a kis történetemet , hogy jutottam el idáig.
2018 januárban éreztem hogy most már tennem kell valamit a testem egészségi állapotáért. 17 év állómunka fodrászként, sokszor napi 8-10 órát .Két császármetszésen túl és egy porckorongsérv műtettel a hátam mögött ami 8 éve volt. A sok év alatt a „sport ” annyit jelentett hogy egy kis futópadon , ellipszis tréneren egy kis kardió de igazából egy idő után nagyon unalmasnak találtam.
Lett egy kis mértékű szétnyílt hasizmom, ami a gerincemre is rossz hatással lett. Minden reggel mint akin úthenger ment végig úgy fájt mindenem, hátam, derekam, vállam és még sorolhatnám. Kerestem egy LoveYourBelly oktató, és megtaláltam Anitát?Az első találkozás már nagyon pozitív volt .Az állapotfelmérésből igencsak éreztem hogy mennyire nem vagyok fitt. Már az első alkalomnál eldöntöttem, hogy heti 2 x 1 óra jár és kell nekem. Jelenleg 1 éves a kisebb lányom. Ennyi én időre szükség van.
Már az első 2-3 hét után nagyon éreztem a változást. Kezdek elmúlni a reggel fáj felkelni érzések. Egyre jobban éreztem magam. A heti 2 edzés mellé itthon LoveYourBellyztem 3 x 30 percet. Látványra is elkezdett változni a hasam, a fenekem stb. Nem is ez volt először a cél, hanem hogy mozogjak ne fájjon mindenem, de ez a plusz külső látványos változás még nagyobb lendületet adott.
Az étkezésemre is jobban odafigyelek. Próbalom Anita tanacsait betartani.
Ezt a heti két reggelt most már annyira várom mindig.
Nem egyhangú mindig változatos. Annyi fajta eszköz van amivel dolgozunk. És a legfontosabb Anita személye. Végtelenül kedves, mosolygós nagyon inspiráló személyiség. Annyira érzi a tűréshatáromat , mindig van nehezítés a feladatokba, de nem szakadok bele, még ha nehéz is mindig segít , türelmes. Ha meg tudom csinálni olyan jó érzés, pláne még dicséretet is kapok.
Szívből ajánlom Mindenkinek !Nem csak testileg de lelkileg is  sokkal fittebb, biztosabb lettem . Semmim nem fáj azóta hogy mozgok!!!
Nagyon örülök hogy megismerhettelek és ennyit kaptam/kapok minden héten Tőled”