HLBS-Huminsav-Egészség-Jólét

100% Magyar termékek.
Bűntudatmentes Csokoládé fogyasztás, fogyás, jobb emésztés és ásványi anyag pótlás egyben.

Egyénre szabott ingyenes tanácsadásért egyeztess időpontot online vagy személyesen.
+3670 342 8526
              
     
 HITVALLÁSUNK
 „Mindennap azon dolgozunk, hogy fogyasztóink legmagasabb igényeit kielégítsük,így az egészség szolgálatába állítva folyamatosan bővítjük  termékpalettánkat.
A népi gyógyászatból ismert és régi hagyományokra visszatekintő megoldásokat technikailag fejlett, ezernyi lehetőséget kínáló, felgyorsult világunk számára kényelmes, élvezhető formába öntve kínáljuk fogyasztói közösségünk számára.
Kizárólag olyan termékeket fejlesztünk, amelyeknél a kutatómunkánk során látványos javulást tapasztalunk. Nem jó, hanem kiváló munkára törekszünk, csakis a kiváló eredményt vagyunk hajlandók elfogadni magunktól. Eredményeinkkel csak akkor vagyunk maradéktalanul elégedettek, ha a velük szemben támasztott három követelményünk egyszerre teljesül: a javulás mérhető, látható, érezhető kell legyen a termékhasználat során.
Filozófi ánk szerint az emberek egészségéért létrehoztunk egy társaságot, amelynek tagjai hivatásuknak érzik, hogy másokért tegyenek, tehessenek valamit, amitől saját és mások élete is jobbá válhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy termékeink fogyasztása nem helyettesíti a rendszeres, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Készítményeink kisgyermekek elől gondosan elzárva tartandók. Várandós, szoptatós anyák, vagy bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, a termékek fogyasztásáról konzultáljon kezelőorvosával.
Ne fogyassza a termékeket bármely összetevővel szembeni allergia esetén. A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget egyik termékünk esetén se lépje túl.
Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan lelkes fogyasztóink között üdvözölhetjük.
                                                                           HLBS vezetősége”

                     Az EGÉSZSÉG HOSSZÚ TÁVÚ BEFEKTETÉS.
 
A HLBS Global Marketing Ltd. saját termékkutató és -fejlesztő csoportja nap mint nap azon dolgozik, hogy unikális és a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket tudjon biztosítani fogyasztói és tagjai számára.
Valamennyi termékünk a fejlesztéstől a végső tesztekig az ISO 9001:2009 szerint és GMP minősített laborban készül.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket tegyünk elérhetővé, amelyekre a fogyasztóink egészségének megőrzése szempontjából legnagyobb szükség van.
Kutatóink kemikáliamentes, természetes készítmények gyártásának lehetőségeit keresik és valósítják meg, hogy valóban minőségibb, egészségesebb életet biztosítsanak fogyasztóink számára. 
 A HLBS Network működésével, termékei fejlesztésével folyamatosan arra törekszik, hogy kizárólag a legjobb minőségű, egyben tradicionális értékeket képviselje. Napról napra azon dolgozunk, hogy kiváló, minőségi alapanyagokat tartalmazó táplálékkiegészítőket és kozmetikumokat tudjunk forgalmazni.
Táplálékkiegészítőink olyan, az egészséges szervezet optimális működéséhez elengedhetetlen ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat tartalmaznak, amelyekkel biztosítani tudjuk szervezetünk számára az optimális tápanyagbevitelt.
 
                                          Táplálékkiegészítők
        A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.

Huminsav :
a XXI.század gyógyító csodája 
Magyar lelőhelyről, szabadalmaztatott gyártási technológiával Magyarországon előállított prémium kategóriájú termékek
 
 
HLBS – TERMÉKÖSSZETEVŐK – HUMINSAV, FULVOSAV
Egészséges csokoládéink, natúr kozmetikumaink és táplálékkiegészítőink fő alkotó elemei a
huminanyagok.
 

 HUMINSAV a természet csodálatos ajándéka A huminok családjába tartoznak a biológiailag aktív és igen értékes huminsavak és fulvosavak. 
Ezek a hosszú molekulaláncú, különleges tulajdonságokkal rendelkező szerves makromolekulák a homogén karbon-kori növényzetből keletkezett tőzegből nyerhetők ki.biológilag aktív anyagokat, 
           fulvosavat, huminsavat és mikroelemeket tartalmaznak. 
Immunerősítésre, méregtelenítésre, ásványi anyagok pótlására, valamint a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására szolgáló kiváló készítmény nem csak embereknek hanem állatoknak,növények számára.
Kiemelkedően erős antivirális és méregtelenítő hatásaival. bír.
Egészséges csokoládéink, natúr kozmetikumaink ,
táplálék-kiegészítőink fő alkotó elemei a huminsavak
-E két jótékony hatású összetevő kozmetikai szempontból egyrészt bőrregeneráló hatással bír, másrészt fél vagy akár harmad időre képes lerövidíteni az esetleges napégés, vagy bármilyen bőrt ért hámsérülés gyógyulási idejét.
-Képes a rovarcsípés okozta duzzanatot „lehúzni”, azáltal, hogy a szervezetünkbe jutott méreganyagot semlegesíti. Antivirális hatású, így például kialakulóban levő vagy már kialakult herpesz esetén nagy segítséget nyújt.
– Napégés esetén blokkolja az UV sugarak egészségre káros hatásait.
– Szervezetünkbe juttatva a humin- és fulvosav megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, azaz magas antioxidáns tartalmú.
-A huminanyagok helyreállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. A természetes humin- és fulvosavak alkotta szerves ásványianyagkomplexek
képesek áthatolni a sejtfalon, ennek köszönhetően segítik a szervezetünk és szerveink számára létfontosságú tápanyagok felvételét.
– A huminsavak természetes szerves komplexek formájában több mint 80, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot, mikroelemet, nyomelemet tartalmaznak. A fulvosav lúgokban és savakban is oldódik, illetve a természet egyik biológiailag legaktívabb molekulája. Sejtszintű méregtelenítő hatóanyag, továbbá képes megnövelni egyes hatóanyagok aktivitását is, ilyen többek között a Q10, a flavonoidok és a polifenolok.
–A huminanyagok elengedhetetlenek szervezetünk optimális működése szempontjából.
Szélesebb spektrumban tartalmaz mikroelemeket,
                                   100%-ban természetes.
segít pótolni a nyomelem hiányt a szervezetben
huminsav tartalmának köszönhetően jó vérképző
csökkenti a nehézfémek toxikus hatásait
fokozza az ellenálló képességet
segít az anémia és ekcéma kezelésében
általános immunerősítő, ezáltal képesek vagyunk megelőzni a betegségeket
 
        EDD MAGAD KARCSÚRA                   CSOKIVAL                        

 
                                   Ne kövesd el azt a hibát
hogy éhezéssel akarj fogyni. Beindul a fogyás ez igaz ,azonban ez izomvesztéssel fog járni,a jojo efektusról nem is beszélve .
Minden értelmes, tudatosan megtervezett diéta célja az, hogy zsírt veszítsünk, ne pedig izmot. 
 TÁPLÁLKOZÁS  :
 Méregtelenítés ,fogyókúra  esetén tapasztalatból tudom nagyon fontos ,hogy a máj,epe működését támogassuk.Egyes készítményeink tartalmaznak máriatövist is .Sok évvel ezelőtt hallgattam egy biokémikus proffeszor bácsi előadását.aki felhívta a figyelmet a
 – tiszta házi zsír pl mangalica ,/aki nem eszik sertés húst azoknak a kacsa zsír/ jótékony hatására. Reggel szalonna ,vagy zsíros kenyér megindítja az epe működését.
 – Víz fogyasztás napi legalább 2-3 liter /nap 
 – MOZGÁS 
  „Azért nincs értelme a kampányszerű fogyókúráknak, mert először kiszáradunk, ha nem fogyasztunk elegendő vizet, aztán elveszítjük az energiánkat a szénhidrát megvonás miatt, majd végül az izomfehérjéink is lebomlanak, (…) és csak egy dolog fog megmaradni: a hasi és szervi (viszcerális) zsírtömegünk. 
Szükség van a  napi legalább 40 perces mérsékelt fizikai aktivitásra (séta, nordic walking, kocogás, kerékpár, kerti munka, tánc, úszás, kirándulás). Mert bár a mozgás nem fogyaszt, a hiánya viszont hizlal. Ez is a természet egyik paradoxona.
 Dr. Bakanek György, a HLBS Network független orvos szakértője „
    Itt egy lehetöség élj vele lelkiismeret furdalás nélkül
a csokoládék

          
az  Egészség megőrzésére alkalmas tápanyagokat huminsavvat tartalmaznak,  adott esetben a méregtelenítést és a fogyókúrát is támogatják. 
70 % kakaóbabot, huminsavat tartalmaz
100 %-ban Magyar termék – Gyártó a Szerencsi Csokoládé Gyár  
DARK CHOCOLATE WITH HUMIC ACID – ÉTCSOKOLÁDÉ HUMINSAVVAL (27 db) Fogyasztói ár: nettó 22,1 € (+helyi áfa)  Kedvezményes ár HLBS tagok részére: 17 € (+helyi áfa)
MILK CHOCOLATE WITH HUMIC ACID – TEJCSOKOLÁDÉ HUMINSAVVAL (12 db) Fogyasztói ár: nettó 11,7 € (+helyi áfa) Kedvezményes ár HLBS tagok részére: 9 € (+helyi áfa)
CHOCOPATHY ASSORTED – VEGYES VÁLOGATÁS(90 db) Fogyasztói ár: nettó 61,1 € (+helyi áfa) Kedvezményes ár HLBS tagok részére: 47 € (+helyi áfa)
    A felsorolás nem teljes körű több féle kiszerelésben ízesítésben kaphatók pl: utifűves ,ét,tej, málna foghagymás, vörös szőlős stb..
 

 SILHOULETTE
fogyókurás csoki  utifűmaggal és huminsavval
 laktóz és cukormentes 
Adagolás :
Főétkezés előtt 2 db csokit kell elfogyasztani 2.5 dl vízzel majd még 2,5 dl víz fogyasztása ajánlott.
A rostok megdagadnak a gyomorban ez által úgy működik mint a gyomorgyűrű. A huminsav álltal a szervezet megkap minden nyomelemet ásvenyi anyagot nem lépnek fel elvonási tünetek. 
 A csoki mellé a Berry Slim és a HC80 együttes alkalmazása egy bonba ként képes a szervezet méregtelenítésére és feltöltésére .
A csokoládék mellett a kapszulás táplálékkiegészítőnk is megadják szervezetünknek mindazokat az elemeket, amelyeket az ipari élelmiszer-termelés következtében létrejött étekizsigerelt földjeinkben termett zöldségekből vagy gyümölcsökből sajnos nem tudunk felvenni”
Eredmények : 
 
          
 

 
 
                          TERMÉSZET ESSZENCIÁJA  
                         SlimBox – Az egészséges karcsúságért 
 
 A SlimBox egy  szakemberek által összeállított méregtelenítő program, amelynek betartásával a fogyasztók megszabadulhatnak a felesleges kilóktól és méregteleníthetik szervezetüket. A ✅SlimBoxban található termékek természetes alapanyagokból készülnek, hatékony védelmet nyújtanak a hétköznapokban, segítenek a fitt forma elérésében és megtartásában
A SlimBox csomag tartalma:
– 2 doboz Silhouette csokoládé (90 db csokoládé/doboz)
– 2 flakon Berry Slim étrend-kiegészítő por (250g / flakon)
– 1 flakon ImmuneShot étrend-kiegészítő szirup (300ml / flakon)
– 1 doboz HC80 étrend-kiegészítő kapszula (120db kapszula / doboz)
– 1 db Shaker (750 ml)
– 1db HLBS katalógus
– 1db SLIMBOX Program leírás

 HLBS TERMÉKEK 
IMMUNESHOT – EGÉSZSÉGBOMBA

 

Életerő esszencia”. Minden nap egy evőkanál szirup, és bőven elláttuk szervezetünket C-vitaminnal, gondoskodtunk arról, hogy a legfontosabb ásványi anyagok bejussanak szervezetünkbe, ezzel segítve a szénhidrát lebontását, immunrendszerünk, szív- és érrendszerünk egészséges működését.
-Nem véletlenül kapta a „Shot” nevet. Összetevői akár külön-külön termékként is megállnák helyüket, mert hatóanyag-tartalmuk igen magas.
Energizál, vitaminnal tölt fel, baktérium-, vírus- és gombaölő hatása van.Segíti a vér oxigénellátását és a zsír lebontását.
Sport és fizikai munka során különösen ajánlott.
-Összetevők: liofilizált gyümölcspor keverék, szójalecitin, C-vitamin, fulvosav, természetes málnaaroma, Malva Sylvestris, glicerin, L-Arginin, L-Karnitin, Rhodiola Rosea kivonat, Cordyceps synensis kivonat, gumiarábikum, magnézium-L-aszkorbát (Mg), kálium-szorbát, stevia, kálium-jodid, nátrium-szelenit.

Méregtelenítés 
„A halál a bélből indul „
milyen igaz. minden élőlénynek 2 agya van a hasi és a feji ezt a neuró -gasztroenterollogia is bizonyította,hogy a testen belüli inpulzusok 95 %-át küldi a hasi agy 5% a feji agy  .Tehét inkább a hasunkal mint a fejünkel gondolkodunk. Az érzelmek a hasi agyban a bélrendszerben csapótnak be legtöbbször. „A férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út” ez így nem pontos – mindenkihez.
A szterotonin boldogság hormon 95 %-a a vastagbélben és csak 5%-a a közti agyban termelődik. A kínai orvoslás szerint a vastagbél párja a tüdö a tüdőhöz az orr a vastagbélhez  a bör tartozik. A vékonybél párja a szív a szívhez a nyelv .A vékonybél helytelen működése hatására energia hiány léphet fel .0
Jól  funkcionáló egészséges bélrendszer esetén a bőr megfiatalodik ,a páciens életenergiával töltődik fel. kivirul.
         Nagyon fontos a bélrendszer mentális és fizikális rendbentartása.

   
 

 
          Berry Slim étrend-kiegészítő liofi lizált málnával

Méregtelenít, segíti a fogyókúrát és vitaminnal tölt fel.
Rostokban gazdag ezzel gátolva az egyéb szénhidrátok felszívódását. Magas az ásványi anyag és a létfontosságú aminosav-tartalma.
Egyik összetevője az útifűmaghéj, ami a vízből képes akár tömegének hússzorosát is felszívni, ennek következtében zselés állagban halad végig az emésztőrendszeren. A szójalecitin tartalma segíti a zsírok és a koleszterin szállítását a vérben, és a zsírok feldolgozását az epében.
Nagyon jól müködik állatok pl lovaknál is.
Összetevők: útifűmaghéj, csicsóka, liofi lizált málna, kovaföld, szójalecitin, alma pektin, gyömbér, C-vitamin, stevia, kálium-szorbát.
Ajánlott napi adag: 1 kanál 1-2 dl folyadékban (víz, tea, gyümölcslé, növényi tej) feloldva 
 
HC80 étrend-kiegészítő kapszula huminsavval és cordycepsszel

A HC80 az egyik legújabb saját fejlesztésű termékünk, amelyre rendkívül büszkék vagyunk.
Többek között huminsavat, fulvosavat, cordycepset és máriatövis-kivonatot tartalmaz. Termékünk különlegessége, hogy az összetevők együttes alkalmazása során egymás hatását erősítik, így kiemelt hatékonysággal bír. A humin- és a fulvosav megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, továbbá a természet egyik legerősebb vírusellenes hatóanyaga.
Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát.
A cordyceps képes megnövelni a sejtek energiatermelését, ezáltal fokozza a szervezet oxigénellátását, javítja a vérkeringést, ezzel elősegíti, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.
A máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítője, támogatja a máj létfontosságú funkcióit. Egyedülálló összetevőinek köszönhetően erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal is rendelkezik.
A HC80 mindennapos alkalmazásával energikusabbnak, egészségesebbnek, fittebbnek érezzük magunkat.

SILVER bőrregeneráló spray

 Hámsérülések esetén segíti a regenerálódást, képes enyhíteni a napozás okozta leégés és a rovarcsípések által létrejött kellemetlen bőrtüneteket.
Nyugtatja az irritált, pattanásos bőrt is. A kezelendő bőrfelülettől kb. 10 cm távolságból 2-3 fújással közvetlenül a bőrre juttatjuk a készítményt és bedörzsöljük, vagy hagyjuk, hogy 2-3 perc alatt teljesen felszívódjon. Amennyiben tüneteink nem enyhülnek, azok eltűnéséig 3 óránként ismételjük az eljárást. Kisebb gyulladások hatékony kiegészítő kezelésére is ajánlott (pl. fogínygyulladás).
A SILVER FORMULA LEGFŐBB ÖSSZETEVŐI ÉS KIEMELT HATÁSUK: Huminsav, fulvosav: bőrregeneráló, antivirális, blokkolja a káros UV sugarakat. // Rhodiola rosea extract: fokozza az állóképességet és az erőnlétet. Erősíti az immunrendszert (a szervezet ellenálló képességét), amellett fájdalomcsillapító hatású. Serkenti az agyműködést, lassítja az agy elöregedését és segít a szexuális problémák megoldásában. Védi a szívet, jó hatású a keringési rendszerre. Serkenti az inzulin képződését, illetve növeli az inzulinérzékenységet. Segíti a máj méregtelenítő működését. // Ezüst-kolloid: baktérium-, vírus-, mikrobaölő és fertőtlenítő, erős természetes antibiotikum.

HMAX8 
 MOLEKULÁRIS HIDROGÉN 
egy tudományos csoda, a maga nemében kategória teremtő.
A HMAX8 lúgosító ásványok egyedi keveréke, amely aktív hidrogént szabadít fel a testben, ami azért nagy jelentőségű, mert – Szent-Györgyi Albertet idézve – „a hidrogén az élet üzemanyaga”.
Tudományosan bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott tény, hogy a molekuláris hidrogén a leghatékonyabb antioxidáns,képes nagyon gyorsan áthatolni minden biológiai membránon és be tud jutni minden sejtbe, szövetbe, sőt az agyba is.
Szelektív antioxidánsként működik, amely csak a veszélyes szabad gyököket semlegesíti, miközben ő maga nem válik szabad gyökké (mint egyéb antioxidánsok). Mérésekkel, kísérletekkel igazolható, hogy a molekuláris hidrogén helyreállítja a vörösvértestek egészséges membránfeszültségét, szétválasztja az összetapadt vörösvérsejteket, aminek következtében javulhat a mikrokeringés. Így ezáltal jobb lehet az agy, a tüdő, a szív, a vese működése. 
A molekuláris hidrogén jó hatással van a krónikus sebek, fekélyek gyógyulására, a csont-, és ízületi fájdalmakra, gyorsabbá válhat a regenerálódás műtétek után.
Kiemelten ajánlott
Betegség után legyengült szervezet felerösítésére.
Sportolóknak,sport lovaknak nagyobb teljesítmény eléréséhez .
Nehéz fizikai munkát végzők számára. 

Teljesítményfokozás természetesen
A HMAX8 a piacon egyedülálló, minden elemében egészséges teljesítményfokozó, amelyet
sportolás, egyéb fizikai igénybevétel előtti fogyasztásra ajánlunk. A termékben található
természetes összetevőknek köszönhetően szervezetünk még ellenállóbbá, terhelhetőbbé
válik, és segítségével a sportban még eredményesebbek lehetünk.
Összetevői: Magnézium-citrát, Magnézium-L-aszkorbát (Magnézium és C-vitamin), Liofi – lizált bodza gyümölcspor, Citromsav-monohidrát, Fulvosav, Stevia.
Egytől egyig képesek
elősegíteni testünk optimális működését. A bodza és a C-vitamin elsősorban antioxidánsokként segítenek megkötni a káros szabadgyököket, a Magnézium-L-aszkorbát pedig az izmaink, csontjaink ideális tápanyagfeltöltéséhez, egész szervezetünk sejt szintű, valamint
anyagcserénk optimális működéséhez elengedhetetlen.

Ajánlott napi adag: 2–4 tabletta (1000–2000mg), a napi adagot 2–3 dl hideg vízben feloldva fogyassza el. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl.
Nettó töltőtömeg: 60g; 120 db tabletta
 

 
CGS12 zöld kávéval és vörös szőlőmag-vegán kapszulával
 
A kapszula csökkenti a glükóz felszívódását a vérben a benne lévő klorogénsav hatására, mobilizálja a zsír-anyagcserét, csökkentheti a 
gyulladásos folyamatok kialakulását. Csökkentheti az étkezések utáni haspuffadást, kedvezően hat a belekben. Tisztítja a májat és az 
emésztőkört. Magas polifenol és ásványi anyag tartalma erősíti az immunrendszert,
Étkezési kiegészítő zöld kávépor, kurkuma gyökérpor, vörös szőlőmag por, 
huminsav por, C-vitamin és B3, cink, kaprosmagolaj, szelén és króm vegán kapszulákban . 
Ajánlott adag: Napi 2 × 1 
60 db 

Instant kávé – taurin, guarana, inulin 30 db. x 4,15 g Különleges kávé taurinnal, guarannal és inulinnal.
Összetevők: Instant kávé (40,9%),
taurin, étrendi rost (inulin), guarana kivonat. Használati útmutató: Öntse a tasak tartalmát 20-60 ml forró vízbe,
keverje össze és inni. Használati útmutató: Öntse a tasak tartalmát 20-60 ml forró vízbe,
keverje össze és inni. Tárolás: Hűvös, száraz helyen.
 
LH+  
 
 
 
 
 
 
Elősegíti a bőr gyors regenerálódását, védelmét.
Enyhíteni a napozás okozta leégés és a rovarcsípések kellemetlen bőrtüneteit. Nyugtatja továbbá az irritált, pattanásos bőrt is.
Szőrtelenítés után hatékony segítséget nyújt a bőr regenerálódásában.
 Intenzív tünetek jelentkezésekor 3 óránként használjuk, a tünetek enyhüléséig vagy azok megszűnéséig.
 AZ LH+ LEGFŐBB ÖSSZETEVŐI ÉS KIEMELT HATÁSUK:
Huminsav, fulvosav: gyökfogó, antioxidáns, helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, bőrregeneráló // Glicerin (növényi): védi a bőrt a kiszáradástól, bőröregedés-gátló // Lecitin: elősegíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, hozzájárul az egészséges vérkeringés fenntartásához, erősíti, rugalmassá teszi a bőrszöveteket Levendula: nyugtató, testi, lelki frissítő erő // Homoktövis: immunrendszert védő és erő- sítő, általános egészségi állapot javítása, magas C-vitamin-tartalom, hámosító és gyulladáscsökkentő // Grapefruitmag-kivonat: természetes antibiotikum, vírus-, gomba-, baktériumölő // Citrusolaj: fertőtlenítő, antibakteriális, nyugtató, feszültség- és stresszoldó.
 
       LH+ body testápoló natúr kozmetikum. 

Mint minden bőrápoló termékünknél, az LH+ bodynál is kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat, természetes összetevőket használtuk annak gyártása során.
Olyan natúr testápolót tart a kezében, amely minden bőrtípusnak kiválóan megfelel, hiszen a benne található értékes anyagok kiegyenlítik a bőr PH-szintjét. Így ha Önnek száraz, vagy épp zsírosodásra hajnalom a bőre, egyaránt szeretni fogja ezt a fantasztikus készítményt.
A korábbról már jól ismert fulvosav, levendula- és citrus olaj mellé olyan új és hatékony öszszetevőket társítottunk, mint az argánolaj, kókuszolaj, és nem utolsó sorban a hialuronsav, amely utóbbi egyedülálló módon végre testápoló formájában is elérhető az LH+ body-nak köszönhetően.
AZ LH+ BODY ÖSSZETEVŐI: Aqua, Cocu nucifera (coconut), Argania spinosa oil, Methyl glucose sesquistearate, Glycerin, Fulvic acid, L-ascorbic acid, Citrus limonum oil, Lavandula angustifolia oil, Cetearyl alcohol, Lecithin, Benzyl alcohol, Tocopherol, Sodium hyaluronate

LH+ face arckrém
 
 EU szabályozásnak megfelelő natúr kozmetikum, amely a legkiválóbb 100%-ban természetes alapanyagokból készült.
Hatékony segítség a bőr fiatalságának megőrzésében, véd a káros napsugaraktól illetve a liposzómás technológiának köszönhetően az arcbőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatja a hatóanyagokat. Kiváló anti aging termék a ráncok elleni küzdelemben megelőzés céljából illetve a már kialakult ráncok esetén is.
AZ LH+ FACE ÖSSZETEVŐI: Aqua, Argania spinosa oil, Cocu nucifera (coconut) oil, Methyl glucose sequistearate, Glycerin, Fulvic acid, L-ascorbic acid, Citrus limonum oil, Lavandula angustifolia oil, Cetearyl alcohol, Lecithin, Benzyl alcohol, Tocopherol, Sodium hyaluronate
 
                 CITRUS TUSFÜRDŐ-SANPON
                              
 
 
 
 
Kíméletesen tisztít, valamint elősegíti a bőr gyors regenerálódását, védelmét.Nyugtató hatást biztosít a bőrnek, a hajnak és a fejbőrnek egyaránt.
Hatóanyagai antiszeptikus és antibakteriális hatásúak, csökkentik a korpásódást, a fejbőr irritációját és a zsírosodás kialakulását is, így a száraz és zsíros hajra egyaránt használható. A curcumin hatóanyag a bőr öregedését lassítja, a pattanásos bőr kellemetlen tüneteit enyhíti és védi a bőrt a kiszáradástól és a káros UV sugaraktól. A CITRUS+ ÖSSZETEVŐI: Aqua, Lavandula angustifolia oil, Citrus limon peel oil, Orange peel oil, Linum usitatissimum seed oil, Ricinus common seed oil, Glycerin, Macrogoglycerol riocinolate, Cocamido propyl betain, Cocoamin-oxid, Curcumin