Edzésformák

 

Mit ad neked a Személyi Edződ

A személyi edző egy képzett szakember, aki egyénre szabott edzésprogramot készít kliensének, figyelembe véve annak fizikai és egészségi állapotát és ide soroljuk a Lelkének érzéseit-félelmeit(ThetaHealing), céljait, idejét. Ezentúl hasznos tanácsokat ad az egészséges táplálkozás, a pozitív gondolkodás terén is. Én, mint személyi edző fontosnak tartom az egészséges életmódot: „ép testben ép lélek”

A mai rohanó világban sokan elhanyagolják a testmozgást, többnyire időhiány miatt. Fontosnak tartom, hogy az egészségünkre szenteljünk időt! A sport nagyon egészséges, sok betegséget megelőzhetünk, javíthatjuk az állóképességünket, növelhetjük önbizalmunkat. Személyi edzőként rendkívül fontos hangsúlyoznom, hogy a különböző betegségek megelőzése nem bonyolult dolog, mindenki számára elérhető. Ehhez szükséges a helyes táplálkozás, fizikai aktivitás, stressz mentes életvezetés, megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés. Feladatomnak tartom, hogy megadjak minden támogatást, ami a vendégem céljához szükséges és megfelelően motiváljam őt.

A személyi edzés egyrészt a feladatok, gyakorlatok helyes végrehajtásának megtanítását, alkalmazását jelenti a személyi edző figyelmével, segítségével. Másrészt óriási motiváció azoknak, akik „mindig holnaptól” élnek egészséges életet.

A személyi edzéseket megelőzően állapotfelmérést végzünk, melybe beletartozik egy teljes egészségügyi adatlap kitöltése-átbeszélése, testzsír, testtömeg, zsigeri zsír, izom%-ék, testömeg index és körtérfogat mérése, mozgás közbeni tartásmegfigyelés és a már megszerzett izom diszharmónia átbeszélése. Megbeszéljük a célokat, akár tűzünk ki újabbakat. Igény szerint végzünk fitnesz szint felmérést, hajlékonysági tesztet, melyek segítségével figyelemmel kísérhetjük a fejlődést. Rendszeresen visszamérünk (mindenkinek igény és cél szerint)így pontos képetkapunk, hogy milyen mértékben indult be a változás. Edzőpartner is lehetek a jobb motiváltság érdekében. Fontos a személyi edző segítsége az eredményességben, mert sokan élnek, edzenek tévhitekben. Sokan nem is gondolnák, hogy helytelenül edzenek, ami bizony sérülésekhez vezet, ill. nem érik el a kívánt eredményt. Az én segítségemmel, szakmai ismeretemmel hamarabb és biztonságosan elérheted a célod, legyen az fogyókúra, eredményes diéta, állóképesség, jobb közérzet.

Nálam a funkcionalitás a fő szempont, hogy ma, holnap vagy akár 10 év múlva is fittnek és egészségesnek érezd magad. Figyelembe veszem a terhelhetőségedet, gondoskodom az edzések változatosságáról, így garantálom, hogy minden edzés végén várni fogod a következőt.

Mit tartalmaz személyi edzés :

-Állapotfelmérés, fitnesz szint felmérés(igény szerint)hasfal vizsgálata

-életmód tanácsadás

-Táplálkozási tanácsok, minta étrend készítése

-változatos jó hangulatú edzések

-Igény szerint Theta tudatossággal kapcsolatos félelmek, hiedelmek felkutatása és egyéni életút vezetési terápia összeállítása (egyéni díjazással)

Az első alkalom ajándék, hogy megismerjük egymást és átbeszéljük a célodat és megnézzük a lehetséges időpontokat, amikor is elkezdhetjük a mozgást.

Rólam mondták:
,,Gondoltam leírom a kis történetemet , hogy jutottam el idáig.
2018 januárban éreztem hogy most már tennem kell valamit a testem egészségi állapotáért. 17 év állómunka fodrászként, sokszor napi 8-10 órát .Két császármetszésen túl és egy porckorongsérv műtettel a hátam mögött ami 8 éve volt. A sok év alatt a „sport ” annyit jelentett hogy egy kis futópadon , ellipszis tréneren egy kis kardió de igazából egy idő után nagyon unalmasnak találtam.
Lett egy kis mértékű szétnyílt hasizmom, ami a gerincemre is rossz hatással lett. Minden reggel mint akin úthenger ment végig úgy fájt mindenem, hátam, derekam, vállam és még sorolhatnám. Kerestem egy LoveYourBelly oktató, és megtaláltam Anitát?Az első találkozás már nagyon pozitív volt .Az állapotfelmérésből igencsak éreztem hogy mennyire nem vagyok fitt. Már az első alkalomnál eldöntöttem, hogy heti 2 x 1 óra jár és kell nekem. Jelenleg 1 éves a kisebb lányom. Ennyi én időre szükség van.
Már az első 2-3 hét után nagyon éreztem a változást. Kezdek elmúlni a reggel fáj felkelni érzések. Egyre jobban éreztem magam. A heti 2 edzés mellé itthon LoveYourBellyztem 3 x 30 percet. Látványra is elkezdett változni a hasam, a fenekem stb. Nem is ez volt először a cél, hanem hogy mozogjak ne fájjon mindenem, de ez a plusz külső látványos változás még nagyobb lendületet adott.
Az étkezésemre is jobban odafigyelek. Próbalom Anita tanacsait betartani☺
Ezt a heti két reggelt most már annyira várom mindig.
Nem egyhangú mindig változatos. Annyi fajta eszköz van amivel dolgozunk. És a legfontosabb Anita személye. Végtelenül kedves, mosolygós nagyon inspiráló személyiség. Annyira érzi a tűréshatáromat , mindig van nehezítés a feladatokba, de nem szakadok bele, még ha nehéz is mindig segít , türelmes. Ha meg tudom csinálni olyan jó érzés pláne még dicséretet is kapok(flirt)
Szívből ajánlom Mindenkinek !Nem csak testileg de lelkileg is  sokkal fittebb, biztosabb lettem . Semmim nem fáj azóta hogy mozgok!!!
Nagyon örülök hogy megismerhettelek és ennyit kaptam/kapok minden héten Tőled?” Sinkovicz Tímea