Lábfej Regeneráló Tréning-online is!

ÚJDONSÁG!!!    Online is tanítom

Részletek:

A tanfolyam anyagát külön  erre a célra létrehozott zárt facebook csoportban tanítom, ahol fent vannak a videók és tananyag. Előtte online konzultációt végzek és videó illetve kép küldésével tudok még egyéni nyújtás és tartásjavítás gyakorlatokat javasolni. Érdeklődj telefonon +36703428526 vagy keress meg a facebookon és írj üzenetet. Díja 1 hónapra 4.400 Ft. Ennyi idő alatt egy életre elsajátítod a gyakorlatokat.

https://www.facebook.com/csanadi.a.maria?ref=bookmarks

Lúdtalp, bütyök, sarkantyú, kalapácsujj , visszeres,fáradt láb edzése.

Szeresd a lábad, úgy mint a legfontosabb tartópillért!

Másfél órás mini tanfolyam, melyet akár az otthonodban is elsajátíthatsz.

A kor előrehaladtával nagyon sokunknál alakul ki valamilyen lábfej-deformitás. Ezek nem csak esztétikai problémát jelentenek, de megnehezítik mindennapjainkat. Egy deformált lábra nagyon nehéz megfelelő cipőt vásárolni, a lábra nem illeszkedő cipők pedig feltörik a lábat, sebek, bőrkeményedések, tyúkszem, gyulladások, további fájdalmas duzzanat, még nagyobb elváltozás kialakulásához vezethetnek.

A deformált láb problémája nemcsak a lábat érinti, a rossz lábfej-statika hosszú távon, térd- és csípőízületi, deréktáji fájdalmak okozói is lehetnek. Sokszor nem is gondolunk arra, hogy derékfájdalmunk okozóját a cipőnkben keressük. A deformitások közös gyökere a megbomlott lábfej-statika, a lábboltozatok csökkenése. Ennek oka az, hogy a boltozat fenntartásáért felelős izmok elgyengülnek, a szalagok pedig megnyúlnak. Miért? Mert cipőbe bújtatott lábunk izmait nem használjuk, nem dolgoztatjuk megfelelően és eléggé.

Erre szolgál az L.R.T. Rendszeres gyakorlásával otthon végezhető gyakorlatsor birtokába kerül, minden egyes résztvevő.

  • fenntarthatjuk a lábfej anatómiai boltozatait,
  • erősíthetjük a gyengült izmokat,
  • megnyújthatjuk a rövidült izmokat,
  • mérsékelhetjük a már kialakulóban lévő elváltozások mértékét vagy
  • kitolhatjuk azok kialakulásának időpontját,
  • megelőzhetjük illetve késleltethetjük a műtéti beavatkozást,
  • a már elvégzett helyreállító műtét eredményességét hosszútávon támogathatjuk.

Az alapok a lábadban vannak, csakúgy mint a Fa gyökerei. Tartanak, stabilitást és kiegyensúlyozottságot adnak.

A feladatok megismerését szöveges leírás, fényképek, és a képzés gyakorlásai alapján könnyedén elsajátíthatod. Neked már csak annyi dolgod marad, hogy rendszeresen, lehetőleg naponta gyakorolj legalább 15-20 percet.